Advies en controle

Volgens het bouwbesluit van november 2008 is het wettelijk verplicht om jaarlijks uw noodverlichting en haspels en eens per twee jaar uw brandblussers te laten controleren. Vele van onze cliŽnten willen ook deze laatste toch jaarlijks gecontroleerd hebben i.v.m. de veiligheid van het personeel en de kosten- en werkbesparing.

Richard van Bussel heeft zich met VBB op basis van zijn kennis en ervaring in het vak en jarenlange ervaring als brandweerman, gespecialiseerd in brandbeveiliging en onderhoud noodverlichting. De kans dat zich een brand bij u voordoet is statistisch klein maar uit ervaring weten wij dat de gevolgen vaak zeer ingrijpend en niet te overzien zijn. Wist u dat 82% van de branden wordt geblust met een draagbaar blustoestel?

Door gericht en praktisch advies, jaarlijkse controle en vakkundig onderhoud voldoet u niet alleen aan uw wettelijke eisen en aan uw verzekeringsvoorwaarden maar weet u ook zeker dat u al het mogelijke heeft ondernomen om uw personeel en uw eigendom te beschermen. Wij nemen u deze zorg uit handen, laat dit dus gerust aan VBB over!